Deze site is een gratis online bron die ernaar streeft nuttige inhouds- en vergelijkingsfuncties te bieden aan zijn bezoekers.
Houd er rekening mee dat de exploitant van deze site reclame compensatie accepteert van bepaalde bedrijven die op de site verschijnen, en een dergelijke compensatie heeft invloed op de locatie en volgorde waarin de bedrijven (en / of hun producten) worden gepresenteerd en kan in sommige gevallen ook van invloed zijn op de score die aan hen is toegekend.

De score die op deze website wordt weergegeven, wordt door de exploitant naar eigen goeddunken bepaald en mag NIET worden gebruikt voor nauwkeurigheidsdoeleinden. In feite hebben bedrijfs- of productvermeldingen op deze pagina NIET persé de goedkeuring van de exploitant van de site.
Behalve zoals uitdrukkelijk wordt vermeld in onze Gebruiksvoorwaarden, worden alle verklaringen en garanties met betrekking tot de informatie die op deze pagina wordt gepresenteerd, afgewezen. De informatie die op deze site wordt weergegeven, kan op elk moment worden gewijzigd.

Bovendien is spark een Affiliate van Zoosk inc. Deze bedrijven bezitten en ontwikkelen de volgende Online Dating services:

Zoosk