Van online naar offline gaan

Het kan moeilijk zijn om de stap van online naar offline te nemen. Het is zo’n enorme stap dat het de plek is geworden waar de meeste potentiĆ«le dates bij de eerste de beste hindernis mislukken. De reden dat het een grote sprong is, is omdat er moed voor nodig is. Je moet jezelf kwetsbaar maken en risico nemen. Het vereist ook inzet, al is het maar een beetje.

Als u geĆÆnteresseerd bent in de persoon, moet u een behoorlijk goed idee krijgen nadat u meerdere malen heen en weer hebt bericht. Bouw uw berichtlengte op en laat steeds meer persoonlijke dingen over jezelf zien. Iedereen kan schattig en interessant lijken als men zich achter korte zinnen en smileys verbergt, maar de eerste echte test van uw compatibiliteit is zich te openen voor elkaar via langere tekst online. Aan de hand daarvan bepaald u of u offline verder wilt gaan.

phone-online-smiling

Als u geen goed gevoel hebt en de andere persoon dringt erop aan om door te gaan,wees dan eerlijk en duidelijk tegen hen. Geef niet de controle uit handen door akkoord te gaan met offline dingen wanneer u er niet klaar voor bent.

Probeer na een paar eerste berichten een verbinding te maken met deze persoon op een andere social media-dienst, zoals Instagram of Facebook. Dit geeft u veel nieuwe informatie over wie de persoon is en geeft een beter inzicht in hoe zij zichzelf laten zien.

De volgende voor de hand liggende stap is het organiseren van een telefoongesprek. Veel dating services, zoals eHarmony, bieden een anoniem telefoongesprek aan, zodat u de privacy van uw telefoonnummer kunt beschermen en een beeld van deze persoon kunt krijgen. Een langzame opbouw van het contact is de beste manier om je relatie zeker en veilig te bevorderen.

In alle fases van het gesprek is het belangrijk dat u de drang zou moeten weerstaan om iets creepy te zeggen. Vermijd bijvoorbeeld verklaringen die verwijzen naar hoe hot ze in hun profielfoto kijken of wat u wilt doen met hun heerlijke achterste. Laat het gewoon. Beschouw het als iets intiems en begin er alleen aan als u het geluk hebt dat het ter sprake komt.

>> Doorzoek onze keuzes <<

Dit gezegd hebbende, als de andere persoon flink flirt en u voelt zich er goed bij, probeer er dan met een paar grapjes in mee te gaan.

Na telefonisch contact is de volgende voor de hand liggende stap de persoon op een eerste date te vragen!

Dit is de grote stap. Gebruik alle informatie die u uit hun profielen kunt verzamelen om een passende suggestie te maken. Als u ziet dat veel van hun foto’s buiten zijn gemaakt, vraag hen om met u te gaan wandelen. Als hun Instagram-account voornamelijk bestaat uit afbeeldingen van etentjes, stel dan een leuk restaurant voor als eerste locatie. Voor meer informatie over het kiezen van de perfecte setting voor uw eerste ontmoeting, bekijk onze andere artikelen over eerste dates en hoe een goede indruk achter te laten.